Izveštaj o stanju u magacinu 2004.

Nađoh i ovo u svojoj arhivi. Kad se samo setim popisa i merenja užadi u hodniku…

Izveštaj o stanju u magacinu

Ove godine sam došao na mesta magacionera u klubu. Bio sam svestan da nemam iskustva, ali sam se nadao da ću uz pomoć starijih članova kluba postepeno biti upoznat sa tim poslom. Tako je i bilo, pa sada znam mnogo više nego na početku mandata (svestan sam da ni sada ne posedujem svo znanje koje je potrebno za ovaj posao).

Tokom 2003. godine kupljeno je dosta opreme: užad, karabineri, delovi tehničkog kompleta, velika vreća (za šlemove)…, a dobar deo opreme smo i dobijali na poklon (od stranih ekipa).

I ove godine je problem bila užad koja je ostala u Faca Å ori. Jama je tek skoro raspremljena i užad je tek skoro oprana i još nije potpuno pregledana, tako da će detaljan popis užadi morati da se uradi uskoro.

I pored pravila da se oprema mora vraćati oprana, nekoliko puta se to nije dešavalo, pa zato molim buduće vođe akcije, da ubuduće isplaniraju i ovu aktivnost u okviru organizacije akcije.

Predlažem da ubuduće imamo uvek 10 operativnih ličnih kompleta i da se češće menjaju koturovi na koturačama (jer su mnogi izlizani). Takođe bi trebalo srediti gornje pojaseve i neke pojaseve ponovo zašiti.

Precizno stanje opreme u magacinu mogu dati tek kad se sva oprema vrati u klub i kada se prijavi dovoljan broj ljudi (bar četvoro).

Nadam se da su članovi kluba zadovoljni mojim zalaganjem u magacinu. Zahvaljujem se svima koji su mi pomagali, a naročito prethodnim magacionerima Fricu i Jeri, što su mi davali korisne savete i informacije u vezi opreme.

u beogradu, 2.12.2003.

magacioner

Dušan Popović