Na trčanje obično nosim ličnu kartu, par stotina dinara, mobilni telefon i ključ od stana. LK i mobilni telefon nosim zbog neke sigurnosti, novac za vodu.

Najbolje rešenje je ako imate pravi šorc (ili helanke) za trčanje jer oni imaju mali džep sa rajsfelšlusom pozadi. To mesto je i najbolje za takve stvari. Neki trkački šorcevi (helanke, biciklističke) imaju još jedan džep i to sa strane i tu sa unutrašnje strane šorca i on je idealan za ključeve (kako od stana, tako i od kola)

Ako imate običan šorc sa džepovima sa strane, sve možete staviti u te džepove. Međutim, ako se ti džepovi ne zatvore, prilikom istezanja, tj nekih vežbi stvarčice mogu ispasti iz džepa. Pošto se moji džepovi ne zatvaraju, patentirao sam gumicu koja drži sadržaj džepa unutra u svakom položaju.

Ključ je najmanji problem jer ga kačim na učkur.

Ovo rešenje mi ne odgovara za nošenje mobilnog telefona, jer mnogo landara. Na netu sam našao pojas specijalno napravaljen za sitnice, tj SPIbelt. Moram priznati da je taj pojas prava stvar. Na žalost, nema da se kupi ovde, već preko. Kod nas ima u H&M da se kupi slična stvar koja radi posao.

Naravno, tu su i neke tanje pederuše koje su zgodne jer u njih može da stane i majica.